ЦСКА  още няма разрешение за реконструкция на стадион Българска армия“.

...
ЦСКА  още няма разрешение за реконструкция на стадион Българска армия“.
Коментари Харесай

ЦСКА стяга нов протест! Заради Васил Терзиев скоро ремонт на „Армията“ няма да има

ЦСКА  още няма позволение за реорганизация на стадион „ Българска войска “. Това е и една от аргументите към момента да не е стартирало разрушаването на остарялото оборудване. По неофициална информация се е наложило да се изготви нов архитектурен план, който към днешна дата не е подготвен.
Причината за това е огромното комерсиално помещение, което е участвало на остарелия план за реорганизация на „ Българска войска “, а то по проект трябвало да бъде до чашката на стадиона. Новият план, който е координиран с способените хора на кмета Васил Терзиев в Столична община, би трябвало да бъде подготвен през лятото. Очаква се по-късно да има прочут механически интервал, а по-късно да бъде издадено позволение за градеж и то единствено, в случай че няма тъжби, които съпътстват концепцията на ЦСКА за нов стадион през цялото време.
Към днешна дата в Борисовата градина се носят клюки, че клубът може да започва скоро митинги поради забавянето на разрешението, които действително да издействат по-бързото му издаване.
Иначе към днешна дата ЦСКА има само позволение да събори и разчисти остарелия стадион „ Българска войска “. Все още обаче не е стартирала и тази активност.
“Мач Телеграф “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР